stemGO Oy

Socialsoft Oy ja sen tytäryhtiö Software Garage Oy yhdistyvät fuusioyhtiöksi stemGO Oy. Samassa yhteydessä myös Dyme Solutions Oy liittyy yhtiön osakkaaksi. Tampereella ja Porissa toimiva stemGO Oy keskittyy sosiaali- ja terveydenhuollon sähköisiin ja ensisijaisesti mobiilikäyttöisiin ratkaisuihin.

Yhtiön perusarvo on luoda helppokäyttöisiä ohjelmistopohjaisia palveluita, jotka tarjoavat käyttäjilleen parhaan kokemuksen ja tehokkaimman työpanoksen vähimmällä vaivalla. Mobiilikäyttöisyys ja käyttöliittymän optimointi tuo sosiaali- ja terveydenhuollon sektoreille ennennäkemättömiä vapauksia tuottaa ja ylläpitää moderneja palveluita. Olemme sitoutuneet luomaan uutta ja parempaa käytettävyyttä alalle, joka palvelee koko kansakuntaa.

Ensimmäinen stemGO-sovellus tuotiin markkinoille vuonna 2018 ja kyseinen sovellus oli silloin Suomen ensimmäinen puhtaasti mobiililaitteilla toiminut ja Kanta liitoksessa ollut hoitokirjaustyökalu.

Nyt uusi stemGO Medical-sovellus on edeltäjäänsä huomattavasti laajempi ja kokonaisvaltaisempi palvelukokonaisuus ja tuo mm. sosiaali- ja terveydenhuollon markkinoille Suomen ensimmäinen NFC:n kautta tehdyn vahvan tunnistautumisen ammattikortin kautta ja vastaanottokohtaisen hinnoittelun.

Key points:

  • Suomen ensimmäinen Kanta-liitos mobiililaitteella
  • Suomen ensimmäinen NFC:n kautta tehty vahva tunnistautuminen VRK-kortilla
  • Suomen ensimmäinen mobiiliresepti natiivisovelluksessa
  • Suomen ensimmäinen “Dual Sector” -toiminto: molemmat SoTe-kirjaukset samassa sovelluksessa
  • Suomen ensimmäinen vastaanottokohtainen hinnoittelu

Henkilöt

Teemu Salminen
co-founder & partner
Riki Huhtala
co-founder & partner
Janne Huhtala
co-founder & partner
Kai Vainio
partner
Markus Suula
partner
Matti Tihveräinen
co-founder & partner
Janne Alhonpää
co-founder & partner