stemGO Oy

Tampereella ja Porissa toimiva stemGO Oy keskittyy sosiaali- ja terveydenhuollon sähköisiin ja ensisijaisesti mobiilikäyttöisiin ratkaisuihin. Yhtiön perusarvo on luoda helppokäyttöisiä ohjelmistopohjaisia palveluita, jotka tarjoavat käyttäjilleen parhaan kokemuksen ja tehokkaimman työpanoksen vähimmällä vaivalla.

Mobiilikäyttöisyys ja käyttöliittymän optimointi tuo sosiaali- ja terveydenhuollon sektoreille ennennäkemättömiä vapauksia tuottaa ja ylläpitää moderneja palveluita. Olemme sitoutuneet luomaan uutta ja parempaa käytettävyyttä alalle, joka palvelee koko kansakuntaa.

Ensimmäinen stemGO-sovellus tuotiin markkinoille vuonna 2018 ja kyseinen sovellus oli silloin Suomen ensimmäinen puhtaasti mobiililaitteilla toiminut ja Kanta liitoksessa ollut hoitokirjaustyökalu.

Nykyinen stemGO Medical-sovellus on edeltäjäänsä huomattavasti laajempi, kokonaisvaltaisempi ja moduuleista koostuva palvelukokonaisuus ja tuo mm. sosiaali- ja terveydenhuollon markkinoille Suomen ensimmäinen NFC:n kautta tehdyn vahvan tunnistautumisen ammattikortin kautta ja vastaanottokohtaisen hinnoittelun.

Edelläkävijä

  • Valittu Suomen ensimmäinen Kanta-liitos mobiililaitteella
  • Valittu Suomen ensimmäinen Mobiiliresepti natiivisovelluksessa
  • Valittu Suomen ensimmäinen NFC:n kautta tehty vahva tunnistautuminen VRK-kortilla
  • Valittu Suomen ensimmäinen vastaanottokohtainen hinnoittelu

Henkilöt

Teemu Salminen
co-founder & partner
Petra Huhtala
COB & co-founder & partner
Janne Huhtala
co-founder & partner
Kai Vainio
partner & board member
Markus Suula
partner
Matti Tihveräinen
co-founder & partner
Janne Alhonpää
co-founder & partner